Een eigenaarskrediet is eigenlijk gewoon een lening op afbetaling, maar dan speciaal voor de kleine groep mensen die een woning hebben waarvan de waarde veel hoger is dan de schuld. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om veel hogere bedragen te lenen met een langere looptijd. Afhankelijk van de situatie oplopend tot zelfs 20 jaar!

Bovendien is in sommige gevallen de rente veel lager dan bij een gewone lening op afbetaling. Voor meer info, klik hier.

Eigenaarskrediet kan ook om leningen samen te voegen .

Omdat in de meeste gevallen eigenaarskredieten ook gebruikt worden voor het samenvoegen van leningen en of centralisaties van kredieten kan u ervan op aan dat wij voor uw persoonlijke situatie de beste oplossing tegen de laagste lasten berekenen. Voor meer info, klik hier.

U kunt ook lenen voor uw auto, boot of reis aan de voordelige voorwaarden van een hypothecair krediet.Voor meer info, klik hier.

Een eigenaarskrediet is in feite een lening op afbetaling specifiek voor eigenaars die bijvoorbeeld kampen met een te hoge schuldgraad en zo hun lopende schulden en kredieten wensen te centraliseren of samen te voegen. Door de leningen te hergroeperen tot één enkele lening bekomt een lagere maandlast en slechts één maandelijkse aflossing. Veel overzichtelijker dus! De looptijd van dit soort krediet is gemiddeld langer dan bij een gewone persoonlijke lening (tot maximum 120 maanden). Deze kredietvorm kan ook voor andere (roerende) doeleinden en projecten gebruikt worden. De tarieven zijn bovendien ook nog een stuk lager dan bij een gewone lening op afbetaling.Voor meer info, klik hier.