Goed advies is goud waard!

Met meer dan 25 jaar ervaring als onafhankelijk specialist en makelaar in consumentenkrediet en hypothecair krediet kun je rekenen opeerlijk en objectiefadvies. Wij werken met verschillende banken en kredietinstellingen en kunnen daarom voor jou de juiste partner kiezen die perfect past voor je dossier.

Ieder dossier wordt bij ons persoonlijk behandeld zodat wij je het beste en juiste advies kunnen geven. Er bestaan heel veel verschillende soorten leningen en formules. Kleine verschillen hebben vaak een grote invloed op de haalbaarheid of op de totale kosten van de lening. Daarom geven wij je een indicatie van de tarieven. Ieder dossier wordt apart besproken en je kunt ervan uitgaan dat wij je de beste tarieven aangepast aan jouw dossier zullen voorstellen.

Kort samengevat: Wij geven krediet op maat.

  • Gepersonaliseerd advies: Jouw deskundige adviseur stelt al zijn ervaring tot je beschikking en zal je in functie van jouw persoonlijke situatie wegwijs maken bij het kiezen uit de talrijke mogelijkheden, zoals een aan jouw behoeften aangepaste krediet of verzekering.
  • Snelle service: De behandeling van een kredietdossier kan perfect via mail verlopen en dus zeer snel. Enkel de ondertekening van de contracten dient in ons bijzijn te gebeuren. Daarom kun je kiezen voor een bezoek van jouw adviseur bij je thuis. Dit is volledig gratis.

Wij volgen uiteraard de ontwikkelingen in kredietland op de voet. We bespreken samen met jou de voordelen en nadelen van elk soort lening en zoeken, zonder enige verplichtingen, naar een formule op jouw maat.

Bereken je krediet