GOED ADVIES IS GOUD WAARD

Met meer dan 25 jaar ervaring als onafhankelijk specialist en makelaar in consumentenkrediet en hypothecair krediet kan je rekenen op eerlijk en objectief advies. Wij werken met verschillende banken en kredietinstellingen en kunnen daarom voor jou de juiste partner kiezen die perfect past voor je dossier.

Ieder dossier wordt bij ons persoonlijk behandeld zodat wij je het beste en juiste advies kunnen geven. Er bestaan heel veel verschillende soorten leningen en formules. Kleine verschillen hebben vaak een grote invloed op de haalbaarheid of op de totale kost van de lening. Daarom geven wij u een indicatie van de tarieven maar ieder dossier wordt apart besproken en u kan ervan uitgaan dat wij u de beste tarieven aangepast aan uw dossier zullen voorstellen.

Kort samengevat: Wij geven krediet op maat.

  • Gepersonaliseerd advies: uw deskundige adviseur stelt al zijn ervaring tot uw beschikking en zal u in functie van uw persoonlijke situatie wegwijs maken bij het kiezen uit de talrijke mogelijkheden, zoals een aan uw behoeften aangepaste krediet of verzekering.
  • Snelle service: De behandeling van een kredietdossier kan perfect via mail verlopen en dus zeer snel. Enkel de ondertekening van de contracten dient in ons bijzijn te gebeuren daarom kan je kiezen voor het bezoek  bij u thuis.Het bezoek van een adviseur bij u thuis is volledig gratis.

Wij volgen uiteraard de ontwikkelingen in kredietland op de voet. We bespreken samen de voordelen en nadelen van elk soort lening en zoeken , zonder enige verplichtingen, naar een formule op jouw maat.

Bereken uw krediet