Werking persoonlijke lening of financiering

Je kiest op onze website het krediet dat het best bij jouw project(en) aansluit. Daarna vul je al je gegevens in. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op om alle gegevens te overlopen. Vervolgens stellen wij je kredietaanvraag voor aan één van onze kredietgevers. Enkele minuten later hebben wij al een beslissing voor jouw lening. Bij goedkeuring van je krediet maken wij samen een afspraak om de contracten te tekenen. Dit kan bij jou thuis, ‘s avonds of zelfs in het weekend. Wij stellen ons hiervoor zeer soepel op. Na ondertekening staat het geld binnen 1 werkdag op je rekening.

Werking woonkrediet

Kennismakingsgesprek

Wanneer we via de website jouw gegevens krijgen, bellen wij je op om een samen je dossier te overlopen, te antwoorden op al je vragen. Zo weten we het best wat je wensen zijn. We bespreken de verschillende mogelijkheden en zo komen we samen tot de juiste en voordeligste oplossing.

Uiteraard bespreken wij dan ook alle bijkomende kosten, zoals notariskosten, aktekosten en de kosten van de eventuele verzekeringen die horen bij het krediet. Zo krijg je een heel duidelijk kostenplaatje en dan kan je beslissen of dit voor jou past.

De kredietaanvraag

Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel kunnen wij het dossier voorleggen. Wij hebben daarvoor de nodige documenten nodig die je ons dient te bezorgen, via mail of de klantenzone. Wij kunnen pas een dossier indienen wanneer het dossier volledig is. Na de indiening moeten wij uiteraard wachten op de beslissing van de kredietgever. Gezien onze jaren ervaring  als makelaar kunnen wij een dossier perfect inschatten en verwachten wij dan ook snel een aanvaarding.

Het akkoord

Indien het dossier aanvaard is, maken wij het over aan de notaris naar keuze. De notaris heeft wel enkele weken nodig om de akte voor te bereiden. Dan kan er worden overgegaan tot tekenen en verlijden van de akte bij de notaris. Proficiat, je bent nu eigenaar.

Bereken je krediet