ADVIES OP MAAT

Wij bieden vooraf geen tarief aan omdat dit door talloze factoren wordt bepaald en het dus niet mogelijk is dit op voorhand juist weer te geven voor jouw project. Ben je op zoek naar een goedkopere lening of heb je een lening nodig helpen wij graag verder. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke behandeling, zodat je zeker kan zijn van de beste voorwaarden, specifiek afgestemd op jouw behoeften.

*vanaf 3,29% debetrentevoet – hypotheeklening op 25 jaar – max 75% quotiteit – Elantis tariefkaart 362 – quality dossier – korting ssv – korting zichtrekening variabele formule vaste rentevoet – renterooster 466 Elantis

Je kan rekenen op:

  • professioneel advies en praktisch bruikbare informatie
  • concreet voorstel
  • snelle en efficiënte service

ONZE WERKWIJZE

Je wenst een hypothecaire lening aan te gaan en je hebt een lening nodig voor een aankoop of een verbouwing van jullie woning. Om dit alles in goede banen te leiden zijn wij er om je bij te staan met gepast advies en met raad en daad. Wij berekenen eerst hoeveel je kan lenen en zoeken voor je uit welk krediet het beste bij jouw behoeften aansluit.

Wij rekenen uit wat het je gaat kosten en hoeveel je maandelijks gaat betalen.  Wij volgen je dossier op van bij de kredietaanvraag totdat je bij de notaris zit om te tekenen.

Door onze ervaring garanderen wij je een vlekkeloos en zorgeloos verloop. Uiteraard krijgt je bij ons steeds het voordeligste krediet op jouw maat.

Berekening aanvragen

LENEN VOOR DE AANKOOP VAN EEN WONING

OVERNAME HYPOTHEEK HERFINANCIERING

CENTRALISATIE SAMENVOEGING LENINGEN

LENEN VOOR RENOVATIE EN VERBOUWINGEN

LENEN VOOR NIEUWBOUW / SLEUTEL OP DE DEUR

PROSPECTUS MAATSCHAPPIJEN