Partners gezocht!

Ben je actief in verzekeringen, vastgoed, autoverkoop of retail, dan hebben wij de oplossing om jouw klanten te helpen met een gepaste kredietoplossing. Verzeker je van je verkoop door partner te worden van Kredietnodig.be. Jij weet beter dan wie ook dat een geslaagde verkoop meestal valt of staat met het bekomen van een snelle goedkeuring van het krediet. Wij helpen jouw klanten graag met hun hypotheeklening, financiering, verkoop of afbetaling, leasing of lening op afbetaling.

Nog even de voordelen op een rijtje voor jou als partner klantaanbrenger:

  • Laat je omzet groeien: Kredieten zijn voor meer en meer klanten een hulpmiddel om hun dromen en projecten te verwezenlijken. Een snelle en professionele behandeling en goedkeuring van hun krediet draagt bij tot jouw verkoopsucces.
  • Maak het je klanten gemakkelijk: Door onze dienstverlening aan jouw business en producten te koppelen, krijgen je klanten een gemakkelijke en snelle behandeling van hun kredietdossier. Jouw klanten worden zo nog meer gefideliseerd.
  • Onze marketingtools op maat van jouw business: In samenspraak stellen wij je tal van tools ter beschikking om onze kredietservice te promoten. Dat kan bijvoorbeeld door integratie van onze applicatie kredietsimulator op je website, flyers voor op kantoor of showroom. Of wat dacht je van bijvoorbeeld een email campagne, etc…
  • Geen extra werk voor je onderneming of je verkoopteam: Je verwijst je klanten door naar onze kredietmodule met daaraan gekoppelde aanvraagmodule. Wij behandelen volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z af. Bovendien beschikken wij over alle wettelijke vereiste erkenningen en volgen wij de nieuwste trends en regelgeving op de voet.
  • Kredietoplossingen afgestemd op de behoeftes van je klant: Of het nu gaat over de financiering voor de aankoop van een woning, auto, mobile home, e-bike, keuken, veranda, zwembad, zonnepanelen, multimedia, huishoudtoestellen, wij zoeken en zorgen steeds de gepaste kredietformule voor jouw klant. Kortom wij bieden krediet op maat.