Partners gezocht! Bent u actief in verzekeringen, vastgoed, autoverkoop of retail dan hebben wij voor u de oplossing om uw klanten te helpen met een gepaste kredietoplossing. Verzeker u van uw verkoop door partner te worden van Kredietnodig.be. U weet beter dan wie ook dat een geslaagde verkoop meestal valt of staat met het bekomen van een snelle goedkeuring van het krediet. Wij helpen graag uw klanten met hun hypotheeklening, financiering, verkoop of afbetaling, leasing of lening op afbetaling.

Nog even de voordelen op een rijtje voor u als partner klantaanbrenger

  • Laat uw omzet groeien: Kredieten zijn voor meer en meer klanten een hulpmiddel om hun dromen en projecten te verwezenlijken. Een snelle en professionele behandeling en goedkeuring van hun krediet draagt bij tot uw verkoopsucces.
  • Maak het uw klanten gemakkelijk: Door onze dienstverlening aan uw business en producten te koppelen, krijgen uw klanten een gemakkelijke en snelle behandeling van hun kredietdossier. Uw klanten worden zo  nog meer gefideliseerd.
  • Onze marketingtools op maat van uw business: In samenspraak stellen wij u tal van tools ter beschikking om onze kredietservice te promoten. Dat kan bijvoorbeeld door integratie van onze applicatie kredietsimulator op uw website, flyers voor in uw kantoor of showroom. Of wat dacht u van bijvoorbeeld een email campagne etc…
  • Geen extra werk voor uw onderneming of uw verkoopteam: Uw verwijst uw klanten door naar onze kredietmodule met daaraan gekoppelde aanvraagmodule. Wij behandelen volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z af. Bovendien beschikken wij over alle wettelijke vereiste erkenningen en volgen wij de nieuwste trends en regelgeving op de voet.
  • Kredietoplossingen afgestemd op de behoeftes van uw klant: Of het nu gaat over de financiering voor de aankoop van een woning, auto, mobilhome, e-bike, keuken, veranda, zwembad, zonnepanelen, multimedia, huishoudtoestellen wij zoeken en zorgen steeds de gepaste kredietformule voor uw klant. Kortom wij bieden krediet op maat.